6
Mayıs
2024
Pazertesi
POLİS/ADLİYE

Kahvehanede silahlı çatışma

Kahramanmaraş'ta bir kahvehanede meydana gelen silahlı kavgada 1 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi ağır yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay, akşam saatlerinde Serintepe Mahallesi Kardeşler Caddesi üzerinde Paşa Palabıçak'ın işlettiği kahvehanede meydana geldi. Paşa Palabıçak, kahvehanesine gelerek kendisini rahatsız ettiğini ileri sürdüğü Necati Akça (33) ile Ömer Taş'ın (30) bir daha kahvehaneye gelmemesini istedi. Çıkan tartışmada kahvehane sahibi Paşa Palabıçak, yanında bulundurduğu silahı çekerek Akça ve Taş'a kurşun yağdırdı.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden kurşunlarla yaralanan Akça ve Taş, özel bir araçla Kahramanmaraş Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Akça, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Taş'ın hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi. Kahvehane sahibi Paşa Palabıçak, olay yerinden ayrıldıktan sonra Serintepe Polis Karakolu'na giderek silahı ile birlikte teslim etti. Palabıçak, verdiği ilk ifadede 2 şahsın kendisini sürekli rahatsız ettiğini söylediği öğrenildi. Öte yandan, kardeşinin silahla vurulduğu haberini alan Akif Akça, olay yerine geldiğinde sinir krizi geçirdi. Kardeşini kimin vurduğunu soran Akça'yı polisler güçlükle sakinleştirdi.

Kardeşinin hastanede olduğunu haber alan Akif Akça, hastaneye doğru koşmaya başladı. Akça'yı hastane önünde akrabaları ve polisler sakinleştirdi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 12 Nisan 2006 Çarşamba 18:59:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?