9
Mayıs
2024
Perşembe
PAZARCIK - KAHRAMAN MARAŞ
Ücretsiz Üye Olun.
Kendi sayfanızı kendiniz yapın.

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Pazarcık Meslek Yüksekokulu

Genel Bilgi

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Pazarcık Meslek Yüksekokulu 07.07.2000 tarihinde Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Muhasebesi ve Vergi Uygulamaları, Endüstri Bitkileri Yetiştirme ve Değerlendirme, İşletme, Pazarlama programları ile kurulmuştur. Okulumuz, çağdaş eğitim-öğretim ilkelerine dayanan iki yıllık ön lisans düzeyinde eğitim-öğretim veren bir kurumdur.

2547 sayılı kanunun 2880 sayılı kanunla değişik 7/d- 2 maddesi uyarınca 2002 yılında İşletme programına 30 öğrenci alarak eğitim-öğretime başlamış olan okulumuz daha çok genç sayılır. Halen 1 ve 2. sınıflarında 135 öğrenci ile eğitime devam etmektedir. Okulumuz merkez Karacasu kampusunde iki derslik ve K.Maraş M.Y.O. ile ortak kullanılan iki adet bilgisayar laboratuarı ve iki adet idari oda ile K.Maraş M.Y.O nun binasında eğitime devam etmektedir.

Temel amacımız, sahip olduğumuz modern teknolojik olanak ve bilgi birikimimizi kullanarak, endüstriyel sektör için eğitimli, gelişen teknolojiye ayak uydurabilen, gerekli bilgi ve beceriye sahip tekniker ve meslek elemanları yetiştirmektir.

 

İlgili Kişi :
Adres1 :K.S.Ü Karacasu Yerleşkesi
Adres2 :Kahramanmaraş
Posta Kodu :
Telefon :+90 (000) 251 23 15
Faks :+90 (000) 251 23 37
Internet Sitesi

Önemli Not:

Kenthaber, Rekabetin korunmasına ilişkin dizinde yer alan ve yer almak isteyen tüm tüzel/gerçek kişiler için hiç bir ayrım yapmadan kayıt imkanı tanır. Kayıt olabilmek için tek koşul ücretsiz üye olmanızdır.

Üye olduktan sonra bilgilerinizi size verilen panelde "Firmalarım" linkine tıklayarak gönderebilirsiniz. Ekibimiz kısa zamanda bilgilerinizi teyit edip sayfanızın yayına açılmasını sağlayacaktır.

Bilgilerinizdeki eksiklik ve hataları bildirmek için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Detaylı, özgün bir sayfa hazırlamak ve dizinimizden daha verimli faydalanmak isterseniz (ücretli) bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Kenthaber, herhangi eksiklik, yanıltıcı bilgi yada amacını aşan bir durum olması halinde kesinlikle sorumlu tutulamaz. Bu ve benzeri durumları bildirmek üzere bizimle iletişime geçebilirsiniz.