4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Eğlence kanlı bitti

Mersin'de düğün öncesi gençler arasında düzenlenen bekarlığı veda partisinde damat, kazayla arkadaşını boynundan silahla vurdu, ağır yaralanan genç tedavi altına alındı.

Olay, Mersin merkeze bağlı Arpaçsakarlar Beldesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, cuma günü düğünü yapılacak olan Arpaçsakarlar eski Belediye Başkanı Duran Ünlü'nün oğlu Onur Ünlü, düğün öncesi arkadaşları ile birlikte düzenlenen bir eğlenceye katıldı. Gençlerin kendi arasında düzenlediği eğlence sırasında hafta sonu düğün yapacak olan Ünlü, ruhsatlı silahı ile havaya ateş açmak istedi. Bu sırada tutukluk yapan silahını kurcalayan Ünlü, kazayla yanındaki arkadaşı Mehmet Tokay'ı (25) boynundan vurdu. Ağır yaralanan Tokay, arkadaşları tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi burada yapılan Tokay, daha sonra Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Onur Ünlü'nın olaydan sonra silahı ile birlikte ortadan kaybolduğu belirtilirken, jandarma ekiplerinin olayla ilgili inceleme başlattığı bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 18 Ocak 2006 Çarşamba 12:12:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?