2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Gelin arabasından pompalı pusu!

Mersin'de gelin arabası gibi süslenen bir otomobilden inen silahlı 2 kişi etrafı kana buladı. Beyaz bir çuval içinden çıkardıkları pompalı ile ateş açan saldırganlar, 3 kişiyi bacaklarından yaraladı.

Olay, İstiklal Caddesi üzerindeki Çetinkaya Alış Veriş Mağazası'nın karşısında öğle saatlerinde meydana geldi. İddiaya göre, gelin arabası gibi süslenen 33 FF 436 palakalı bir otomobilden inen silahlı 2 kişi, beyaz bir çuval içerisinden çıkardıkları pompalı tüfekle kaldırımda yaya olarak ilerleyen 3 kişinin üzerine kurşun yağdırdı.

Olayda, Engin Alıcı (33), Abdullah Saklan (54) ve Yıldırım Yılmaz (18) adlı kişiler bacaklarından yaralanırken, saldırganlar aynı araçla ara sokaklara girerek kaçmaya çalıştı. Ancak, silahlı saldırganların kaçtığı otomobil ön tarafından hasarlı olarak Turgutreis Mahallesi 4119 Sokak üzerinde terk edilmiş olarak bulundu. Yaralılar ise, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan biri, gelin otosundan inen kişilerin kendilerine ateş açtığını söyledi.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis, şüpheli 1 kişiyi gözaltına alırken, olayın daha önce aralarında husumet bulunan iki grup arasında meydana gelmiş olabileceği üzerinde duruluyor.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Eylül 2005 Perşembe 14:59:56
Güncelleme :22 Eylül 2005 Perşembe 15:07:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?