2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Hastane caddesine revizyon

Mersin'in en işlek caddelerinden biri olan Hastane Caddesi'nde revizyon çalışmalarına başlandı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, yaptığı açıklamada, Hastane Caddesi'nde yapılması gereken çalışmaya belediye olarak daha önce başlayabilecekken, TEDAŞ'ın çalışmalarını beklemek zorunda kaldıklarını belirtti. TEDAŞ'ın çalışmalarını tamamen bitirmesiyle Hastane Caddesi'ne ilk kazmayı vurduklarını ifade eden Özcan, bu caddeyi kısa bir süre içerisinde bitirmeyi ve hemen ardından da Çakmak Caddesi'ne girmeyi hedeflediklerini kaydetti.
Mersin'in merkezi konumunda bulunan ve bir çok işyerini bünyesinde barındıran Hastane Caddesi'ndeki çalışmanın bitmesinin ardından bu caddenin Mersin'in en modern caddelerinden birisi olacağını belirten Özcan, çalışmalar esnasında oluşacak geçici rahatsızlıktan dolayı da şimdiden Mersinlilerden anlayış beklediğini ifade etti.
Öte yandan, 5216 sayılı yasa ile Büyükşehir Belediyesi'ne bağlanan alt kademe belediyelerin büyük bir kısmında yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını da tamamladıklarını belirten Özcan, bugüne kadar bu beldelerde yapılan çalışmaların maliyetinin 20 trilyonu geçtiğini ifade etti.
.
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2005 Salı 16:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?