4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

İmam'da teslim ol çağrısı

Mersin'in Tarsus İlçesi'nde, hayvan otlatma meselesi yüzünden çıkan kavgada, 2 kişi av tüfeğiyle yaralandı. Köy imamı, zanlının teslim olması için hoparlörden çağrı yaptı. 

Edinilen bilgiye göre olay, Tarsus'un Göçük Köyü'nde meydana geldi. İddiaya göre, Salim (35) ve Sebile Bolat (42) çiftiyle Şaban (50) ve Huri Dur (55) çifti, sabah Çaltılı mevkiinde hayvan otlatma meselesi yüzünden tartıştı. Çevredekilerin araya girmesiyle olay yatıştırılırken, daha sonra tekrar karşılaşan taraflar, kavgaya tutuştu. Kavga sırasında Salim Bolat, yanında bulundurduğu av tüfeğiyle, aynı zamanda kayınbiraderi olan Şaban Dur ile eşi Huri Dur'a ateş etti. Açılan ateşle çeşitli yerlerinden yaralanan Şaban Dur ve Huri Dur, ambulansla Tarsus 70. Yıl Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. 

Köye gelen jandarma ekipleri, yaptıkları aramada zanlı Salim Bolat'ı bulamayınca, köy imamı Kadir Kütük cami hoparlöründen, "Dikkat, Salim Bolat. Bir an önce gel, askerlere teslim ol. Teslim olmazsan eşini askerler götürecek" şeklinde 3 kez anons yaptı. 

Olaydan sonra kayıplara karışan Salim Bolat'ın yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.
.
Yayın Tarihi : 4 Mayıs 2006 Perşembe 11:52:14
Güncelleme :4 Mayıs 2006 Perşembe 12:03:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?