2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

İnfazdan canlı yayın

Mersin'de, bir kafede 7 yaşındaki çocuğu ile birlikte oturan şahıs, yan masada oturan kimliği belirsiz kişilerce bacağından tabanca ile vuruldu. Onlarca kişinin gözleri önünde meydana gelen olayda, kimsenin müdehale etmediği şüphelinin kaçışı kameralar tarafından görüntülendi.

Olay dün akşam saatlerinde, Mersin Devlet Hastanesi Acil Servisi karşısında bulunan bir kafede meydana geldi. 7 yaşındaki çocuğu Sidar ile birlikte masada oturan Kadim Gönülalan (34), 4 kişinin bulunduğu yan masadan sıkılan kurşunla bacağından vuruldu. Bir anda ayağa kalkarak "Beni neden vurdunuz?" diye bağıran Gönülalan, kanlar içinde peşinde küçük çocuğu ile birlikte 10 metre ilerideki hastane aciline gitti.

Bu sırada silahın sıkıldığı masada bulunan 4 kişi, kendi aralarındaki kısa tartışmanın ardından 20 yaşlarındaki bir genç, diğerinin elinden aldığı tabancayı beline sokarak kaçtı. Tabancayı kullandığı ileri sürülen aynı yaşlardaki bir başka genç ise, hastanenin karşısındaki otopark istikametine kaçtı. Kaçarken tereddüt yaşayan zanlının görüntüleri kameralar tarafından da tespit edildi. Orta yaşlardaki diğer 2 kişi de olayın hemen ardından kayıplara karıştı.

Sağ bacağından yaralanan Kadim Gönülalan, acil servisteki ilk müdehalenin ardından hastanede tedavi altına alınırken, babası gözleri önünde vurulan 7 yaşındaki Sidar ise, olayın şokundan kurtulamadı. Yaralı şahıs, kendisini vuranları tanımadığını belirtti. Polis, zanlıların yakalanması için çalışma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 23 Eylül 2005 Cuma 18:17:31
Güncelleme :23 Eylül 2005 Cuma 18:19:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?