2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kaçırılan işadamı kurtarıldı

Mersin'de, yaklaşık 1 hafta önce 4 kişi tarafından kaçırıldıktan sonra gece yarısı yol kenarına bırakılan vergi rekortmeni işadamı Abdülkadir Yardım, yoğun bakımdan çıktı. Kaçırılma sırasında kolu kırıldığı için ameliyat olan işadamı, özel odada tedavi altına alındı.

Dün gece yarısı Gündoğdu Mahhallesi Gazi Mustafa Kemal Bulvarı arkasında, kendisini kaçıranlar tarafından yol kenarına terk edilen işadamı Abdülkadir Yardım (55), ticari taksiyle geldiği Özel Mersin Hastanesi'nde ameliyat oldu.
Kaçırılma olayı sırasında kırılan kolundan ameliyat olduğu bildirilen işadamı, bugün yoğun bakımdan çıkarılarak özel bir odada tedavi altına alındı. Sedye üzerinde özel odaya götürülen Yardım, gazetecilerin sorularına, "Daha sonra açıklama yapacağım" yanıtını verdi.

Hastanede güvenlik önlemi alan polis, gazetecilerin görüntü almasına müsaade etmedi. Polis ekiplerinin engellemeleri nedeniyle işadamı bir süre hasta asansöründe bekletildi.
Bu arada, işadamının 20 yıldır birlikte olduğu dini nikahlı eşi Berrin Kızılaslan ise eşinin bulunmasından dolayı mutlu olduğunu söyledi.

.
Yayın Tarihi : 28 Aralık 2005 Çarşamba 10:12:58
Güncelleme :29 Aralık 2005 Perşembe 11:15:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?