2
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Kavga ölümle bitti

Mersin'de bir kişi, 6 ay önceki kavgada çenesini kıran arkadaşını sokak ortasında bıçaklayarak öldürdü, zanlı, olayın ardından karakola giderek teslim oldu.

Alınan bilgiye göre olay, dün gece Güneş Mahallesi Okan Merzeci Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, 6 ay önce aralarında çıkan tartışma sonrası kavga eden M.Ş. (18) ile S.Y. (22) adlı 2 arkadaş, dün gece cadde üzerinde karşı karşıya geldi. Tartışmaya başlayan gençler arasında yeniden kavga çıktı. Kavga sırasında öfkesine hakim olamayan M.Ş., üzerinde taşıdığı bıçakla arkadaşı S.Y.'yi kalbinden bıçakladı. Ağır yaralanan S.Y., vatandaşlar tarafından kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde ameliyata alındı, ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olaydan sonra kaçan M.Ş. ise bir süre sonra karakola giderek teslim oldu. M.Ş.'nin, polisteki ilk ifadesinde, S.Y. ile 6 ay önce kavga ettiklerini, bu sırada çenesinin kırıldığını, dün gece karşılaşınca yeniden tartıştıklarını ve kavga sırasında arkadaşını bıçakladığını söylediği öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 12:30:31


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?