9
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Küstah hırsız, işyeri sahibi ile tokalaştı

Mersin'de mobilya mağazasının çelik kasasında meydana gelen hırsızlık güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kameralar tarafından görüntülendiğinden habersiz olan hırsız yaptığı hırsızlık sonrası iş yeri sahibinin şüphelenmemesi için tokalaşması ve bir süre sohbet etmesi de güvenlik kamerasının kaydında yer alıyor.

Demirtaş Mahallesi 77034 sokak üzerindeki Zümrüt Mobilya'daki hırsızlık, mağaza sahibinin kasaya koyduğu parayı bulamamasıyla fark edildi. İş yeri sahibinin güvenlik kamerasını incelemesiyle kasadaki paranın nereye gittiği belirlendi. Güvenlik kamerasına yansıyan hırsızlık şu şekilde gerçekleşti: Mağazaya gelen 18-19 yaşlarındaki kırmızı kazaklı bir genç mağaza sahibinin dışarıda müşterilerle ilgilenmesini fırsat bilerek içeriye girdi. Çelik kasanın bulunduğu yere gelen hırsızlık zanlısı genç anahtarın üzerinde unutulmasını da fırsat bilerek kasada bulunan 2 bin 800 YTL parayı eline aldı. Çevresine bakarak kimsenin olmadığını gören hırsızlık zanlısı genç paraları cebine koyarak hiçbir şey olmamış gibi dışarı çıktı. Daha sonra olan bitenden habersiz dışarıdaki bayan müşterisi ile ilgilenen iş yeri sahibinin yanına gelen hırsızlık zanlısı önce iş yeri sahibi ile tokalaştı. Soba fiyatlarını sorarak daha sonra geleceğini belirtip paralarla birlikte ortalıktan kayboldu."

İş yeri sahibinin şikayetçi olması üzerine görüntüleri inceleyen polis, hırsızı bulmak için çalışma başlattı.

 

Zaman
Yayın Tarihi : 25 Aralık 2007 Salı 13:31:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?