4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Maganda kurşunu balkonda yakaladı

Mersin'de bir kişi, evinin balkonunda çocuklarıyla birlikte otururken, kimliği belirsiz kişilerin rast gele açtığı ateş sonucu kolundan yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, olay gece saat 23.30 sıralarında Siteler Mahallesi 5610 Sokak Numara 150'deki evde meydana geldi. İddiaya göre, havanın sıcak olması nedeniyle apartmanın 3. katındaki evinin balkonunda çocuklarıyla birlikte oturan Abdulvahap Arancı (43), bu sırada karşı yolda meydana gelen trafik kazasını izlemeye başladı. Kazaya karışanların tartışmalarına tanık olan ve olayı evinin balkonundan izleyen Arancı, bu sırada yan sokakta 2 şahsın tartıştığını gördü. Şahıslardan birinin elindeki tabancayı 2 kez yere ateşlediğini gören Arancı, 3. kurşunun havaya rast gele sıkılması sonucu kolundan yaralandı. Arancı, yakınları tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

İlk tedavisi acil serviste yapılan Abdulvahap Arancı, "Çocuklarımla birlikte balkonda oturuyorduk. Yolun karşısında bir kaza oldu, onu izlemeye başladık. Bu sırada yan sokakta 2 şahıs tartışarak geçiyordu. Bir tanesi elindeki tabancayla yere 2 el ateş açtı ve yürümeye devam ettiler. Birkaç dakika sonra ise biz yine kazayı izlemeye devam ederken, 3. bir silah sesini duyduk. Kolumda yanma hissettim. Allah korudu. Yanımda o sırada çocuklarımla birlikte 6-7 kişi vardık" dedi. 

Polis, olayın ardından kaçan ve kimliği belirlenemeyen silahlı şahısların yakalanması için çalışma başlatırken, yaralı Arancı hastanede tedavi altına alındı
.
Yayın Tarihi : 28 Haziran 2006 Çarşamba 15:29:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?