4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Mersin'de kapkaççı dehşeti

Mersin'de motosikletli bir kişi, çantasını almaya çalıştığı genç kadını metrelerce sürükledi. Hastaneye kaldırılan yaralı kadın, gözyaşlarına boğuldu. 

Alınan bilgiye göre olay, Yusuf Kılıç Mahallesi 83038 Sokak'ta meydana geldi. Hülya Çardak (25), ikametgah belgesi için muhtarlığa gittiği sırada motosikletli kapkaççının saldırısına uğradı. Sokakta yaya olarak ilerleyen kadının arkasından hızla yaklaşarak omzundaki çantayı almaya çalışan şahıs, direnen kadını yere düşürerek metrelerce sürükledi. Çantayı almayı başaramayan kapkaççı olay yerinden hızla uzaklaşırken, yaralı kadın eşi Kasım Çardak tarafından Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 

Bacağından ve elinden yaralanan Çardak, hastanede tedavi görürken olayı titreyerek ve gözyaşları içinde anlattı. Çardak, kendisini evden itibaren takip eden kapkaççının ara sokakta arkasından hızla yaklaştığını ve omzundaki çantayı almak istediğini söyledi. Çantasını vermeyince kapkaççı tarafından sürüklendiğini belirten Çardak, "Çantayı bıraktıktan sonra dönüp bana baktı" dedi.
Polis, kaçan kapkaççının yakalanması için çalışma başlattı.
.
Yayın Tarihi : 24 Mayıs 2006 Çarşamba 16:31:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?