4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Mersin'de köpek dehşeti

Mersin'de astsubaylık için spor sınavlarına hazırlanan 23 yaşındaki bir genç kız, antrenman yaparken köpeklerin saldırısına uğrayarak hastanelik oldu. 

Alınan bilgiye göre olay, bu sabah Mersin merkeze bağlı Çavak Köyü'nde meydana geldi. 21 Mayıs Pazar tarihinde astsubaylık için spor sınavlarına hazırlanan Teslime Özçam (23), köy yolunda koşu yapmaya başladı. İşletme Fakültesi 1. sınıf öğrencisi olan Özçam, Emirler Köy yoluna geldiğinde yol kenarında Hacı Ali Can'a ait olduğu bildirilen çiftlikteki 2 köpeğin saldırısına uğradı. Kaçmaya başlayan genç kıza yetişen köpekler, bacaklarından ısırdı. Çevredeki başı boş köpeklerin de gelmesiyle 7 köpeğin saldırısına uğrayan Özçam, çığlık atarak yardım istedi. 

Çiftlik sahipleri yetiştiğinde kan revan içinde kalan genç kız, çağrılan ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Acil Servis'te tedavi olan ve aşı yapılan genç kız, hastanede göz yaşlarına boğuldu. Sol bacağı köpekler tarafından parçalanan sağ bacağında da hafif ısırıklar bulunan Teslime Özçam, astsubaylık sınavlarına hazırlandığını, yazılı sınavı kazanarak önümüzdeki hafta Pazar günü yapılacak olan spor sınavları için antrenman yaparken saldırıya uğradığını söyledi. Özçam, "Yazılı sınav öncesi de babam ağaçtan düşmüştü. O moral bozukluğuyla yazılı sınav girmiştim. Bu sefer de köpeklerin saldırısına uğradım" dedi.
 
Hastanede annesi Ülkü Özçam'a sarılıp, "Oku oku, yüz yüz kuyruğuna gel. Tam sınav yaklaştığında bir köpek ısırmasıyla her şey bitsin. Allah'ım ne yapacağım şimdi? Önümde 5 gün var nasıl iyileşecek şimdi ayaklarım. Kaslarıma kadar ısırdılar. Annemin kıyamadığı ayaklarımı hep onlar ısırdı. Kaslarım ağrıdığında annem hep masaj yapardı, iyileşsin diye. Ben şimdi ne yapacağım" diyerek ağlayan genç kız, çiftlik sahibinden şikayetçi olduğunu söyledi.
.
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2006 Pazar 14:28:47


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?