4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Polisi bıçakladılar

Mersin'de, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli bir polis memurunu istirahatlı olduğu sırada çıkan bir tartışma sonucu bıçakladığı öne sürülen 3 lise öğrencisi, kaçmaya çalışırken yakalandı. Öğrencilerden birinin de olay sırasında kolundan bıçaklandığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre olay, 3 Ocak Mahallesi Mersin Otogarı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, Mersin Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Mehmet Demir, istirahatlı olduğu sırada evinin yakınındaki market önünde taşkınlık çıkaran 3 gence müdahale etti. Çıkan tartışma sırasında polis memuru Mehmet Demir, kolundan bıçaklanarak yaralandı. Çağrılan ambulansla Toros Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Demir, ameliyatın ardından hastanade tedavi altına alındı.

Bu arada, olaydan sonra bölgede çalışma başlatan polis ekipleri, 1'i yaralı 3 lise öğrencisini yakaladı. Yaralı polis tarafından teşhis edilen şüpheliler daha sonra rapor için Devlet Hastanesi'ne getirildi. U.T. (17), E.A. (16) ve D.D. (16) adlı öğrencilerden E.A.'nın da olay sırasında yanlışlıkla arkadaşı tarafından kolundan bıçaklanarak yaralandığı belirlendi. Hastanede tedavisi yapılan yaralıyla birlikte 3 şüpheli gözaltına alınarak, Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 11 Mart 2006 Cumartesi 16:27:24
Güncelleme :11 Mart 2006 Cumartesi 16:38:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
Rahim Zagros IP: 85.105.34.xxx Tarih : 13.03.2006 09:32:26
Kardeşim Mersin sokakları bu manzaralarla dolu hergün bakıyorsun biyerde 3-5 çakal toplanmış adeta sallama bıçak gösterisi yaparcasına hareket ediyorlar. Lütfen bunu ciddiye alıp önlem alalım