4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Şüpheli paket korkuttu

Mersin'de dün gece 2 ayrı yerde görülen şüpheli paket polisi harekete geçirdi, çengelli iple müdahale edilen paketlerin birinden çöp, diğerinden ise elektrik malzemeleri çıktı.

Bir kaç gün önce Hastane Caddesi üzerindeki bir mağazanın önüne bırakılan paketten patlayıcı madde çıkması üzerine bu konudaki ihbarlara daha hassas yaklaşan Mersin Polisi, dün gece bir kaç saat aralıklarla gelen şüpheli paket ihbarlarına titizlikle müdahale etti.

Mersin'deki şüpheli paketlerden ilki akşam saatlerinde Zeytinlibahçe Caddesi üzerinde park halindeki bir otonun arka lastiği altında görüldü. İhbar üzerine olay yerine gelen bomba uzmanları, koruyucu elbise giyerek poşeti çengelli iple çekti. İçinden çöp çıkan siyah poşet, çöp kutusuna atıldı.

Mersin'deki 2. şüpheli paket ihbarı Devlet Hastanesi'nden geldi. Hastane Acil Servisi önündeki bir bankta unutulan poşet dikkat çekti. Polis, ihbar üzerine bölgeye güvenlik şeridi çekerek çevredeki hasta yakınlarını acil servis önünden uzaklaştırdı. Bir süre sonra gelen bomba uzmanları, bank üzerindeki poşeti öncekinde olduğu gibi çengelle çekti. Bu kez poşetin içinden kablo ve benzeri elektrik malzemeleri çıktı. Malzemelere incelenmek üzeri polis tarafından el kondu.

.
Yayın Tarihi : 26 Ocak 2006 Perşembe 13:38:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?