4
Mayıs
2024
Cumartesi
POLİS/ADLİYE

Uyuşturucu operasyonu

Mersin'de düzenlenen operasyonda, ev eşyası yüklü bir kamyonun kasasında 180 kilo 480 gram esrar ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan 4 kişi tutuklandı. 

Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Emniyet Genel Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı'nın koordinesinde Mersin, Adana, Diyarbakır, Gaziantep ve Van Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin işbirliğiyle düzenlenen operasyonda, Mersin'in Müfide İlhan Mahallesi Akdeniz Caddesi Sanayi Sitesi civarında Diyarbakır ve Van'dan geldiği bildirilen bir kamyonda arama yapıldı. Ev eşyası yüklü olduğu bildirilen kamyonun kasasında yapılan aramada, 12 bez çuval içinde 170 paket halinde toplam 180 kilo 480 gram esrar maddesi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanarak gözaltına alınan H.T, İ.Y, N.F. ve F.P. adlı kişiler, "teşekkül halinde uyuşturucu madde ticareti yapmak ve sahtecilik" suçundan çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin yaklaşık 500 bin YTL olduğunu ve tamamının yurt içinde piyasaya sürülmek istendiğini bildirdi.

.
Yayın Tarihi : 8 Mayıs 2006 Pazartesi 13:59:20
Güncelleme :11 Mayıs 2006 Perşembe 16:19:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?