4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Bayanlar'ın şampiyonluk sevinci

Bayanlar basketbolda 1. Lig'e ve bayanlar voleybolda da 2. Lig'e yükselen Tarsus Belediyespor bayan basketbol ve voleybol takımları, düzenlenen şehir turuyla şampiyonluğu kutladı.

Tarsus Belediyespor bayan basketbol ve voleybol takımları, belediye tesisleri önünden başlayarak yaklaşık 150 araçlık konvoyla şehir turu yaptı. Yeşil-beyaz renklerle süslenen TIR'a binen Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Belediyespor Kulübü Başkanı Hasan Yıldırım, kulüp yöneticileri, teknik heyet ve oyuncular Tarsuslular'ı selamlarken, Tarsuslular da oyunculara alkış ve çiçeklerle karşılık verdi. Yaklaşık 2 saat süren şampiyonluk turunun ardından Tarsus Spor Salonu'nda düzenlenen geceyle şampiyonluk coşkuyla kutlandı. Spor salonundaki kutlamalara Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan, Garnizon Komutanı Yarbay Ali Başar, Sebil Belediye Başkanı Mehmet Çelik, oda ve dernek başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Spor salonunda davul zurnayla ve "Şampiyon Tarsus" tezahüratlarıyla karşılanan sporcular, daha sonra seyircilere tek tek tanıtıldı. Tarsus Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, Ceyhan Belediyespor ile 10 dakikalık gösteri maçı yaptı. Ardından sporcu ve teknik heyeti kutlayan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz oyunculara çiçek verdi. Spor salonundaki etkinlik yerel sanatçıların konseriyle devam etti. Oyuncular müzik eşliğinde doyasıya eğlendi.
Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, burada yaptığı konuşmada, şampiyonlukta emeği geçen herkese teşekkür ederek, Tarsus'un adının sportif faaliyetlerde bundan sonra daha fazla duyulması için çalışmaların süreceğini belirtti. Kocamaz, "Bugün 2 mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Tarsuslular olarak çok mutluyuz. Tarsus'taki tüm gençlerden spora gönül vermelerini istiyoruz. Sporun dışında insanları kaynaştıracak başka bir şey yoktur.

Tarsus 12 yıldır kabuğunu kırıp kabuğunun dışına çıkmıştır. Yerel yönetimlerin görevi sadece yol, su, park yapmak değildir. Biz de bunu başardık, tüm insanları spor aracığıyla kaynaştırdık ve kaynaştırmaya devam edeceğiz. Oyuncularımızı tek tek kutluyor, alınlarında öpüyorum ve başarıların devamını diliyorum" dedi.

Oyuncular daha sonra şampiyonluk kupasıyla salon içinde tur attı. Kutlama programı geç saatlere kadar sürdü.

.
Yayın Tarihi : 29 Mart 2006 Çarşamba 12:32:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?