2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

'Galatasaray'dan korkmuyoruz'

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, deplasmanda Antalyaspor karşısında alınan mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Teknik Direktör Levent Arıkdoğan, iyi oynadıklarını, ancak sonuca gidemediklerini belirterek, "Sakaryaspor maçıyla kötü gidişe 'dur' demek istiyoruz. Son 2 maçtır iyi futbol oynamamıza rağmen, bu oyunu skora yansıtamadık. Öne geçtiğimiz maçta Antalyaspor'un yakaladığı iki pozisyonu iyi değerlendirmesi sonucu 2-1 mağlup ayrıldık. Karşıyaka maçında olduğu gibi Antalyaspor maçında da çok iyi oynadık, ancak maçı koparamadık. 'Atamayana atarlar' misali, iyi oyuna rağmen pozisyonları değerlendiremeyince üzülen taraf biz olduk.

Futbolcularım gerçekten elinden geleni yaptı. Onları oynadıkları oyundan dolayı kutluyorum. Ancak, bu iyi futbolu artık skora da yansıtmak zorundayız. Hep iyi oyun diyoruz ama, artık kötü futbol da olsa iyi sonuç istiyoruz. Şansızlıklar da yakamızı bırakmıyor. Antalyaspor maçında verilmeyen bir de penaltımız vardı. Taraftarımızı üzdüğümüzün farkındayız. Artık alt sıralarda yer almak istemiyoruz. Sakaryaspor maçında iyi oyunumuzu sonuca da taşımak istiyoruz" diye konuştu.

Arıkdoğan, perşembe günü Türkiye Kupası'nda karşılaşacakları Galatasaray maçı hazırlıklarına Antalya'da devam edeceklerini de belirterek, "Galatasaray Türkiye'nin en iyi takımlarından biri. Avrupa'daki başarıları belli, ligde şampiyonluğa oynuyor. Ancak biz Galatasaray'a teslim olmayacağız. Antalyaspor maçındaki oyunumuzu sahaya yansıttığımız taktirde hiçbir takımdan korkumuz yok" dedi. Arıkdoğan, bu maç için çarşamba günü sabahı İstanbul'a gideceklerini de sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2005 Pazartesi 13:15:18
Güncelleme :27 Ekim 2005 Perşembe 23:01:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?