2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Halter şampiyonası başladı

Türkiye Büyükler Bay-Bayan Kulüpler Halter Şampiyonası Mersin'de başladı. 40 kulüpten 58'i bayan 218 sporcunun katıldığı şampiyonanın 3 gün süreceği bildirildi.

Mersin Seyfi Alanya Spor Salonu'nda A ve B Klasmanı şeklinde yapılan müsabakalarda milli takım seçmelerinin de yapılacağı belirtildi. Halter Milli Takımı Teknik Direktörü Raif Özer de şampiyonayı izledi.

3 gün sürecek ve pazar günü sona erecek şampiyona ile ilgili bilgi veren Halter Federasyonu Asbaşkanı Erdal Selimoğlu, müsabakaların Mersin'de yapılmasından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Hedefimiz mevcut imkanlar dahilinde en iyi başarıları yakalamak. Bilindiği gibi Uluslararası Halter Federasyonu'nun Türkiye'ye 31 Mayıs 2006 tarihine kadar verdiği 'Uluslararası müsabakalardan men' cezası söz konusu. Ama cezalı oluşumuz bizim hızımızı kesmeyecek, aksine daha olumlu, daha iyi bir şekilde madalya almak için elimizden geleni yapacağız. Ara boşluğu değerlendirip açığı kapatacağız" dedi.

Selimoğlu, bu doğrultuda 2006 Haziran ayın içerisinde Türkiye'nin ev sahipliğinde İzmir'de yapılacak Dünya Üniversitelerarası Halter Şampiyonası'ndan dereceler beklediklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2005 Cuma 16:50:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?