4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Hasan Ahi'den hile suçlaması

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun eski Başkanı Hasan Ahi, genel kurulun ardından yönetim kurulunun toplanarak kulüp başkanlığına başka bir ismi getirmesini etik bulmadığını söyledi.

7 Ocak'ta yapılan genel kurulun ardından aynı gün yapılan yönetim kurulu toplantısında kulüp başkanlığına seçilen Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Erol Ertan'ın kulüp başkanlığı görevinden alınarak yerine Mersin Büyükşehir Belediyesi Basın-Yayın Dairesi Müdürü Mehmet Küver'in getirilmesi, eski Başkan Hasan Ahi tarafından tepkiyle karşılandı.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde bir açıklama yapan Ahi, ajanslara düşen haberleri bugün gördüğünü, alınan kararı etik bulmadığını ve bunun 3163 sayılı kanunun 5. maddesine karşı hile yapmak anlamına geleceğini söyledi.

Genel kurulda kulübün önünü açmak ve iş adamlarının takıma sahip çıkmasını sağlamak amacıyla başkanlığa aday olmadığını kaydeden Ahi, "Mersin İdmanyurdu birilerine yaranmak için kullanılacak bir mevki değildir. Mehmet Küver genel kurulda seçilmiş olsaydı ve yönetim kurulu toplantısı ile değiştirmeye kalksalardı aynı tepkiyi yine gösterirdim" dedi.

.
Yayın Tarihi : 17 Ocak 2006 Salı 16:49:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?