4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Mersin B.B. bayrama neşesiz girdi

Türkiye Erkekler Basketbol Birinci Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde Efes Pilsen yenilgisinin üzüntüsü yaşanıyor.

Efes Pilsen'e 98-80 gibi farklı bir skorla yenilen Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Beykoz ile yapacağı ilk yarının son maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Antrenör Rebah Sıdalı, Efes Pilsen ile yaptıkları karşılaşmada iyi mücadele etmelerine rağmen kazanan tarafın rakipleri olduğunu belirtti.

Rakiplerinin gücünü bilerek sahaya çıktıklarını ifade eden Sıdalı, "Rakibimizin gücü belli. Kazanmak için sahaya çıktık. İyi mücadele ettik. Ancak sahadaki mücadele ile skor bir birine uymuyor" şeklinde konuştu.

Sıdalı, "Salondaki iyi atmosfer çok güzel bir olan seyirci tezahüratı vardı. Taraftarlarımız bizi maç sonuna kadar yalnız bırakmadılar. İyi bir sonuçla taraftarımıza teşekkür etmek istiyorduk. Büyük çaba göstermemize rağmen sahadan mağlup ayrıldık. Hedefimize ulaşmak için ilk yarının son maçı olan İstanbul Beykoz maçını almak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Bu maçı alarak, play-off umudumuzu korumak istiyoruz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 10 Ocak 2006 Salı 16:21:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?