4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Mersin B.B.'ye Hırvat antrenör

Türkiye Bayanlar Basketbol 1. Ligi'nde mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, Hırvat antrenör Nenad Amanoviç ile anlaşmaya vardı.

Hırvat antrenör Amanoviç, Mersin Büyükşehir Belediyespor'a başarılı olmak için geldiğini belirterek, "Her maçı bir zafer havasında kazanmak istiyoruz. Bunu hep birlikte yapacağız. Gerek Avrupa'da gerekse ligde başarılı olacağız" dedi.

Hırvat Antrenör Nenad Amanoviç, Edip Buran Kapalı Spor Salonu'nda takımın başında ilk idmanına çıktı ve oyuncularla tanıştı.

Hırvat antrenör Amanoviç, takımı tanıdığını ve daha önce Hırvatistan'da çalıştırdığı takımla Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Mersin Büyükşehir Belediyespor çok büyük bir takım. Mersin'e geldiğim için çok mutluyum. Hep birlikte çalışacağız. Bundan sonra her maçımız bir zafer havasında olacak. Gerek Avrupa'da gerekse ligde başarılı olacağız. Bunu hep birlikte başaracağız" diye konuştu.

Ligde Ceyhan Belediyespor ile karşılaşacaklarını belirten Amanoviç, bu maçı da kazanarak yola devam etmek istiediklerini sözlerine ekledi.

.
Yayın Tarihi : 3 Ocak 2006 Salı 14:23:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?