4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Mersin bir puana sevinemedi

Çankakkale Dardanelspor ile 0-0 berabere kalan Mersin İdmanyurdu'nda, teknik direktör Engin Korukır, deplasmanda aldıkları bir puana sevinemediklerini söyledi..

Engin Korukır, ligin ikinci yarısındaki ilk karşılaşmada rakiplerine oranla çok iyi mücadele ettiklerini, fakat yakaladıkları net pozisyonları değerlendiremeyince, bir puanla yetinmek zorunda kaldıklarını söyledi.

Çanakkale'ye sakatlıkları süren Serkan Damla, Altay Can, Cemal, Oğuz ve Kamil'den yoksun 16 kişilik kadro ile gittiklerini belirten Korukır, ''Ayrıca, karşılaşmada kaleci Orhan'ın ve oyuna sonradan dahil ettiğimiz Mevlüt'ün sakatlanarak çıkmasına rağmen, çok iyi mücadele ettik. Tüm bu sıkıntılar karşısında, sergilenen performanstan oldukça memnunum. Fakat, skor için aynı şeyi söyleyemem'' dedi.

Deplasmanda alınan bir puanın kendileri açısından önemli olduğunu ifade eden Korukır, ''Ligin dibinden kurtulmak isteyen ve rakibimiz olarak gördüğümüz Dardanelspor'la aradaki farkı koruyarak bize yaklaşmalarını önledik'' diye konuştu.

Fortis Türkiye Kupası maçlarının ertelenmesinin kendileri açısından pek önemli olmadığına değinen Korukır, ''Çalışmalarımızı hafta sonu cezamız nedeniyle seyircisiz yapacağımız Mardinspor maçına yoğunlaştırdık. Hedefimiz, galibiyet serisi yakalayarak alt sıralardan kurtulmak. Bunun için elimizden geleni yapacağız. Ayrıca, takımda sakatlanan oyuncuların alternatiflerinin olmaması sıkıntı yaratıyor. En kısa sürede savunma, orta saha ve forvete oyuncu takviyesi yapılması gerekiyor.'' diyerek sözlerini tamamladı. 

.
Yayın Tarihi : 23 Ocak 2006 Pazartesi 15:55:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?