4
Mayıs
2024
Cumartesi
SPOR

Mersin İdmanyurdu tempo arttırdı

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde mücadele eden Mersin İdmanyurdu'nun Teknik Direktörü Engin Korukır, takımın temposunun artarak devam edeceğini söyledi.

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nde düzenlediği basın toplantısında, deplasmanda oynadıkları Çanakkale Dardanelspor maçını değerlendiren Korukır, genel olarak takımın başarılı bir oyun sergilediğini ifade etti. Yağmur nedeniyle maçı ağır bir sahada oynamak zorunda kaldıklarını belirten Korukır, 1 puana razı olmak zorunda kaldıklarını ve Mersin İdmanyurdu'na geldiğinden bu yana oynadıkları en iyi oyun olduğunu söyledi.

Çanakkale Dardanelspor maçında çok fazla gol fırsatını değerlendiremediklerini de belirten Engin Korukır, "100 dakika oynadık. Gol fırsatlarını değerlendiremedik. Ama futbolcularımızın özveri ile oynamaları beni son derece memnun etti. Hakemler de ufak tefek hataların dışında maçı başarı ile yönettiler" diye konuştu.

Transfer çalışmalarının da devam edeceğini sözlerine ekleyen Korukır, takımın temposunun giderecek artacağını, gelecek haftalarda sahada daha başarılı bir Mersin İdmanyurdu olacağını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 24 Ocak 2006 Salı 15:26:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?