2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

MersinB.B.'de üst tur sevinci

FIBA Bayanlar Avrupa Kupası 2. tur rövanş maçında İtalyan rakibi Atletico Faenza'yı 80-74 yenerek bir üst tura çıkan Mersin Büyükşehir Belediyesi'nde ilk 16 takım arasına girmenin sevinci yaşanıyor.

İtalyan rakiplerini deplasmanda oynanan ilk maçta da yendiklerini hatırlatan Antrenör Erdoğan Narin, Avrupa Kupası'nda belirledikleri hedefi aştıklarını söyledi. İlk etapta hedeflerini gruptan çıkmak olarak belirlediklerini dile getiren Narin, ancak geldikleri noktada 2. turu da geçerek ilk 16 takım arasına kaldıklarını belirtti.

Avrupa kupalarında ilk kez mücadele etmelerine rağmen, büyük bir başarı yakaladıklarını ifade eden Narin, maça hızlı başlayan İtalyan rakiplerinin ilk yarının son dakikalarına kadar çok iyi mücadele ettiğini belirterek, ancak ikinci yarı etkili savunma yapıp, oyunu dengeleyerek öne geçmesini bildiklerini söyledi. Antrenör Erdoğan Narin, bir üst tura çıktıkları için mutlu olduğunu da belirterek, 3. turdaki ilk maçı İspanya'nın Halcon Avenida takımı ile 12 Ocak 2006 tarihinde Mersin'de yapacaklarını kaydetti.

.
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2005 Cuma 14:14:22


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?