2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Mersin'de Tanju Çolak sesleri

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurdu'nda, son haftalarda alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör arayışlarına girildiği öğrenildi.

Kulübün bazı yöneticilerinin bu amaçla Tanju Çolak ile görüştüğü öğrenilirken, yerel bir televizyon programına telefonla bağlanan Tanju Çolak da Mersin İdmanyurdu'dan teknik direktörlük için teklif aldığını doğruladı.

Mersin İdmanyurdu yöneticileriyle böyle bir konuyu konuştuklarını, ancak etik olarak bir teknik direktör takımın başındayken kendisinin oraya gelmesinin yanlış olacağını ifade eden Tanju Çolak, Mersin'i çok iyi bildiğini, Mersin'e gelmekten son derece mutlu olacağını söyledi.

Mersin İdmanyurdu'nun yıllardır başarıya aç bir kulüp olduğunu da ifade eden Tanju Çolak, "Biz gittiğimiz yerde başarılı olmak isteriz. Başarı için bir yerlere geliriz. Mersin İdmanyurdu'nun hedefleri var. Yıllardır Süper Lig özlemi çeken bir kulüp. Şartlar uyarsa tabiki geliriz. Ancak tekrar söylüyorum, bir hoca görevinin başındayken benim gelmem etik olmaz" dedi.

Bu arada, olup bitenden rahatsız olduğu ve son derece üzgün olduğu gözlenen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan ise bu konuda çok fazla bir şey konuşmak istemediğini, şu anda görevinin başında olduğunu söyledi. "Ben Mersin çocuğuyum. Yapacaklarımın en iyisin yaptım" diyen Arıkdoğan, "Allah her şeyin hayırlısını versin. Bu konularla ilgili konuşulacak zaman geldiğinde hep birlikte konuşacağız" şeklinde konuştu.

.
Yayın Tarihi : 12 Ekim 2005 Çarşamba 16:13:48
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 11:40:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet yerli IP: 85.101.254.xxx Tarih : 17.10.2005 10:05:02
Hangi teknik beceriden bahsedilebilir şaibe dolu bir hayatın adamından...