2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Taraftar isyan etti

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun kendi sahasında, Sakaryaspor'a 2 - 0 mağlup olması taraftarları çileden çıkardı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından Teknik Direktör Levent Arıkdoğan'ı istifaya çağıran Mersinli taraftarlar, rakip takım oyuncularını da alkışladı. Maçın sonlarına doğru taraftarın yönetim aleyhine yükselen tezahüratları başladığı sırada ise Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan stadı erken terk etti. Maçın ardından stat çevresinde toplanan taraftarlar, yönetim ve teknik heyet aleyhindeki tezahüratlarına devam ederken, taşkınlık çıkaran 1 kişi polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Bu arada, futbolcuların soyunma odasından çıktığı sırada, taraftarların futbolculara küfür etmesi Mersin İdmanyurdu'nda 4 numaralı formayı giyen Ulaş'ın sinir krizi geçirmesine neden oldu. Küfürler ve kötü tezahüratlar karşısında krize giren futbolcuyu, takım arkadaşları sakinleştirmeye çalıştı. Titreyerek ağlayan Ulaş, arkadaşları tarafından otobüse bindirildi.

Öte yandan, istifası istenen Mersin İdmanyurdu Teknik Direktörü Levent Arıkdoğan ise, kesin kararını yarın vereceğini söyledi. Yönetimle görüştükten sonra istifayı düşündüğünü belirten Arıkdoğan, yarın bu konudaki açıklamayı yapacağını bildirdi. Arıkdoğan, kaybedilen maç için ise 'şanssızlık' yorumunu yaptı.

.
Yayın Tarihi : 30 Ekim 2005 Pazar 18:36:47
Güncelleme :9 Kasım 2005 Çarşamba 18:15:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?