2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Taraftarların beraberlik öfkesi

Türkiye 2. Futbol Ligi A Kategorisi'nde Mersin'de oynanan Mersin İdmanyurdu-Yimpaş Yozgatspor maçının golsüz beraberlikle sonuçlanması, Mersinli taraftarları öfkelendirdi. Maç sonunda stat dışında toplanan bir grup taraftar, Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hasan Ahi'nin otomobilini yumruklarken, yönetim ve teknik direktörü istifaya çağırdı.

Tevfik Sırrı Gür Stadı'nda oynanan karşılaşmanın son dakikalarına doğru maçta istediği sonucu alamayan Mersinli taraftarlar, yönetim ve teknik heyet aleyhinde sloganlar attı. Maç sonunda da stat önünde toplanan yaklaşık 50 kişilik taraftar topluluğu, beraberliğe tepki göstererek teknik direktör Levent Arıkdoğan ve yönetimi istifaya çağırdı. Bu sırada otomobiline binerek taraftarların arasından stattan ayrılmaya çalışan Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Hasan Ahi, gösterilen tepki karşısında bir müddet ilerledikten sonra otomobilinden inince, öfkeli taraftarın saldırısına uğradı. Grubun üzerine geldiğini gören Ahi, hemen otomobiline binerek yeniden hareket ederken, kalabalık, kulüp başkanının otosunu tekmeleyip yumrukladı.

Öfkeli taraftarları, olay yerine sevk edilen Çevik Kuvvet ekipleri uzaklaştırdı. Polis, stat önünden ayrılmayarak yönetim, teknik heyet ve futbolcular aleyhinde slogan atan taraftarların önüne Çevik Kuvvet ekibinden oluşan bir barikat kurdu. Bir müddet sloganlarına devam eden taraftarlar, daha sonra stat önünden uzaklaştı.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Ekim 2005 Pazar 20:02:51
Güncelleme :11 Ekim 2005 Salı 11:30:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?