2
Mayıs
2024
Perşembe
SPOR

Teniste kupalar sahiplerini buldu

Mersin Festivali 2005 kapsamında düzenlenen tenis turnuvasında dereceye giren sporculara kupaları verildi.
Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Mersin Festivali etkinlikleri kapsamında gerçekleşen tenis turnuvasında dereceye giren sporculara, Tenis İhtisas Kulübü'nde düzenlenen törenle kupaları verildi.

Teşvik erkekler kategorisinde ilk iki sırayı Özgür Önder ve Yunus Demir alırken, teşvik bayanlarda ilk iki sırayı Özge Özay ve Nazire Demirtaş elde etti. Tek bayanlarda Nilüfer Tamer birinci olurken, Necla Yıldırım ikinci, açık erkekler kategorisinde İlker Sağay birinci, Berk Balata ise ikinci oldu. 35 yaş üzeri erkeklerde birinciliği Erdal Gökçe, ikinciliği Ali Yüksel kazandı. 45 yaş üzeri erkeklerde ise birinciliği Erdal Gökçe, ikinciliği Bülent Biltekin aldı.

Çiftler kategorisinde İlker Sağay-Çetin Akyüz ekibi birinci, Erdoğan Meriç-Oğuz Kardaş ekibi ikinci oldu. Bu kategoride dereceye giren sporculara kupalarını Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Uğurhan Kilis takdim etti.
Mix kategorisinde ise birinciliği Mehmet Ali Elibol-Necla Günay ekibi, ikinciliği ise Mehmet Güler-Yasemin Denizalp ekibi aldı. Bu kategoride dereceye giren sporculara ise kupalarını Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Erol Ertan verdi.

İHA
Yayın Tarihi : 17 Eylül 2005 Cumartesi 00:48:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
MEHMET VEYSİ PAK IP: 85.101.182.xxx Tarih : 18.09.2005 11:56:47
Mersin'de düzenlenen"Mersin Festivali"nde gösterdikleri başarıdan dolayı, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Macit ÖZCAN'ın şahsında bütün belediye şalışanlarını canı gönülden kutluyorum.