2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

AKP'li vekilin mutlu günü

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Milletvekili Ali Er'in kızı Hatice Er ile Mehmet Aziz As nişanlandı. Nişanın yapıldığı Mersin Clup çevresinde polis kuş uçurmazken, nişanda davetliler altın takma yarışına girdi. Nişana Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu da katıldı.

Adnan Menderes Bulvarı üzerindeki Mersin Clup'ta gerçekleşen nişan öncesi polis çevrede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Mersin Emniyet Müdürlüğü'nün nişan için 125 polis görevlendirdiği öğrenildi. Mersin Milletvekili Ali Er, kızının nişan töreninde davetlileri kapıda karşıladı.

Gelen davetliler ile tek tek tokalaşan Ali Er'in yorulduğu gözlendi. Partililerinin yoğun ilgi gösterdiği nişan töreninde davetlileri karşılamaktan yorgun düşen Er, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu'nun gelmesi ile salona geçti. Nişan törenine, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu'nun yanısıra İçişleri eski Bakanı Rüştü Kazım Yücelen, AK Parti Mersin Milletvekili Saffet Benli, Mersin Valisi Atilla Osmançelebioğlu, İl Emniyet Müdürü Süleyman Ekizer ve çok sayıda davetli katıldı. Nişan yüzükleri takılmadan önce konuşan Mersin Milletvekili Ali Er, her iki aile adına gelenlere teşekkür ederek, "Bu mutlu geceye uzaktan yakından katılan herkese teşekkür ediyorum. Allah onların çocuklarının da mutlu gününde olmayı nasip etsin" dedi.

Ali Er'in kızı Hatice Er ile Mehmet Aziz As'ın nişan yüzüklerini Çalışma Sosyal Güvenlik Bakanı Murat Başesgioğlu taktı. Ancak nişan yüzüklerinin koyulduğu poşetler karışınca, düğün sahipleri bir süre poşet içinde yüzük aradı. Bakan Başeskioğlu, evliliğe ilk adım atan gençlerin yanında olmaktan gurur duyduğunu ifade etti. Başesgioğlu, partilisi Ali Er'in kızı Hatice Er'e altın bilezik taktı.

Nişan, havai fişek gösterisi ve pastanın kesilmesi ile devam etti. AK Parti Mersin Milletvekili Ali Er, kızı Hatice Er'in nişan törenlerinde, istek üzerine gelin ve damat ile sahnede oynadı. Davetliler, sahnede oynayan Ali Er ile çiftin üzerine para yağdırdı. Takı töreninde ise davetliler adeta birbirleriyle yarıştı.

En dikkat çekici takıyı ise 2 metrelik altın kolye ile Mersin Milletvekili Ali Er, kızı Hatice Er'e taktı. Gelen hediyeleri koymak için salona sandık getirildi. Saat 18.00'da başlayan nişan, gece geç saatlere kadar sürdü.

İHA
Yayın Tarihi : 3 Ekim 2005 Pazartesi 13:42:56
Güncelleme :7 Ekim 2005 Cuma 14:58:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?