2
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Mahalleli isyanda

Mezitli Fatih Mahallesi sakinleri senelerdir yollarının yapılmadığından şikayetçi. Yollarının ufak bir yağış sonrası çamur, yazın da toz deryası içinde olduğunu söyleyen mahalle halkı, yetkililere defalarca dilekçe ile başvurduklarını ancak bir netice alamadıklarını söylüyor.

Seçim zamanı yollarının ve kaldırımlarının yapılacağı vaadiyle kandırıldıklarını ifade eden mahalleli, ayrıca mahallede sokak köpeklerinin cirit attığını ifade ederek, "Bu tozlu ve çamurlu yollardan, bir de gece-gündüz demeden korkuyla geçiyoruz. Belediyeye defalarca yaptığımız müracatlardan maalesef hiç bir netice alamadık. En kısa zamanda bu çağdışı yaşantıya bir çözüm istiyoruz. Bizim tek isteğimiz, ödediğimiz vergilerin karşılığında insan gibi şartlarda yaşamak" diyerek, tepkilerini dile getiriyor.

Duygu Ünal - Kenthaber / Mezitli
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2005 Salı 10:24:59
Güncelleme :21 Eylül 2005 Çarşamba 13:04:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
saffet sarmaz IP: 212.156.232.xxx Tarih : 21.09.2005 13:26:37
merhaba mezitli fatih mahallesi sakinlerine baştan hak veriyorum. uzun bir müddet bu mahallenin sakinlerindendim daha sonradan bulunduğumuz muhite yini bir muhtarlık eklenerek atatürk mahallesi adını aldı. aynı sorunları bizlerde yaşamaktayız yağmur yağdığı zaman asfalt yollar deyim yerindeyse kevgire dönüyor. seçimim vaatlerinde kuruyan mezitliyi tekrardan yeşertecem diyenler maalesef mezitliyi tam bir toz çölü haline getirdiler, içilmeyen şebeke suyunun tonunu 2,5 ytl satan belediyemizin ne kadar vatandaşa hizmet için çırpındığı ortadadır maalesef her gelen partili belediye başkanları mezitli belediyesini arpalık olarak görmekte ve de bunun acısını maalesif mezitli muhitleri içinde yaşayan halktan çıkarmaya çalışmaktadır,mezitli belediye başkanına seslenmek istiyorum belediye başkanı olduğunu unutması vede gidip başka işlerin peşinde koşturacağına( Petrol istasyanu, mütahitlerle ilişkileri) önce belediye başkanlığının vakarını yerine getirsin. değerli mezitli halkına saygılarımla.