4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Öfkeli adam kendi evini yaktı

Eşinin, çocuklarıyla birlikte evi terk etmesine öfkelenen bir kişi, kendisi de içerideyken evini ateşe verdi. 4. kattaki yangın itfaiyenin müdahalesi ile söndürülürken, elinde bıçakla balkon demirine çıkan çılgın koca polise zor anlar yaşattı.

Olay, Cumhuriyet Mahallesi 1625 Sokak'ta bulunan 4 katlı bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 1 ay önce aralarında çıkan bir tartışma sonucu eşi, 2 çocuğunu da alarak evi terk edince zor günler geçiren minibüs şoförü Ahmet Köse (32), ailesini dönmeye ikna edemeyince, oturduğu daireyi ateşe verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ekiplerine de kapıyı açmayan Köse, evinin balkonundan alevler yükselirken, kendisi de elinde bıçakla balkon demirinin üzerine çıktı. Elindeki bıçakla kendisine de zarar veren Köse, "Çocuklarımı getirin" diye feryat etti.

Bu arada yükselen alevler, apartmanı tamamen sarmadan itfaiyenin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Uzun süre balkon demirinden sarkarak kendini aşağı atmakla tehdit eden Ahmet Köse, akrabalarının ve polis ekiplerinin uğraşları sonucu bir alt katın balkonundan ayaklarından çekilerek etkisiz hale getirildi. Tedavisi için olay yerinde bulunan ambulansa götürülen Köse, kendini görüntüleyen gazetecilere, "Beni bu hale kaynanam getirdi" diye bağırdı.

Hastanede tedavi gören Köse'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin ardından ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.

.
Yayın Tarihi : 25 Mart 2006 Cumartesi 15:47:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?