4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Şehit ailelerine destek

Mersin'in Silifke İlçesi'nde, Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Silifke Temsilciliği tarafından şehit aileleri yararına kermes düzenlendi. 

Şehit Polislerin eş ve çocuklarına yardım amacıyla Atatürk Anıtı karşısında gerçekleştirilen kermeste, eşlerinin yaptığı yiyecekler, vatandaşlar tarafından kısa sürede tüketildi.
Emniyet Teşkilatı Mensupları Hanımları Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Silifke Temsilcisi Neriman Yüceli, "Derneğimiz her yıl Silikemiz'de şehit ailelerine ve şehit çocuklarının öğrenim gören çocuklarına yardım amacıyla kermes düzenlemektedir. Amacımız, şehit ailelerinin çocuklarına öğrenim süresince burs vererek öğrenim görmelerine destek sağlamaktır. 

Yaptığımız kermese bütün polis ailesi eşleri katılıp, yaptıkları ürün ve yemekleri satarak derneğimize gelir elde ediyoruz. Yaptığımız kermesten tahminen 4 bin Yeni Türk Lirası gelir elde ettik ve bu para Mersin'de bulunan derneğimiz hesabına aktarılarak dernek yöneticileri vasıtasıyla şehit ailelerine ulaştırılacak. Kermesimize iştirak eden ve yaptıkları yiyeceklerle derneğimize katkı sağlayan bütün üyelerimize ve davetlilere teşekkür ediyorum" dedi.
.
Yayın Tarihi : 28 Nisan 2006 Cuma 15:35:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?