4
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Silifke'de bohçacı operasyonu

Silifke'de, polis ve zabıtanın birlikte gerçekleştirdiği operasyonda, şehir dışından gelen çok sayıda bohçacı toplandı.

Silifke'ye değişik illerden gelerek mahalle aralarında satış yapan bohçacı kadınlar, polis ve zabıta ekiplerinin düzenlediği ortak operasyonla toplandı. Zabıta aracına bindirilen bohçacılar, şehir dışına çıkarıldı. Bohçacı kadınlar, araca bindirilirken kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına sözlü saldırıda bulundu.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Yüceli, halkın huzuru ve güvenliği için polisin 24 saat görevi başında olduğunu ifade ederek, "Silifke'de asayiş konusunda, bu ve buna benzer olaylarda kimseye göz açtırmayacağız. İlçemize gelen bohçacı diye tabir edilen şahısları gören vatandaşlarımız da 155 Polis İmdat telefonunu arayarak bize haber versinler. Suç oranlarının düşmesi ve suçluların cezasız kalmamaları için vatandaş-polis işbirliği şart" dedi.

Silifke Belediyesi Zabıta Amiri Mehmet Taşer ise, "Silifke'ye dışarıdan gelerek bazı seyyar satıcıların mahalle aralarında 'Hediye vereceğiz' vaatleriyle halkımıza senet imzalattıklarını ve ürün sattıklarını duyuyoruz. Vatandaşlarımızdan bu tür seyyar satıcılara kapılarını kapalı tutmalarını ve hemen 155'i veya 153'ü aramalarını öneriyoruz. Bu tür satıcıların da ilçemize girmelerine kesinlikle müsaade etmeyeceğiz" diye konuştu.

.
Yayın Tarihi : 7 Nisan 2006 Cuma 11:37:09
Güncelleme :7 Nisan 2006 Cuma 12:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?