23
Mayıs
2024
Perşembe
POLİS/ADLİYE

Şüpheli paket paniği!

Mersin'in Silifke İlçesi'ne bağlı Taşucu Beldesi'nde, belediye hizmet binası altına konulan şüpheli paket boş çıktı.
Edinilen bilgiye göre, belediyede çalışan görevliler, bu sabah saat 10.00 sıralarında siyah poşet üzerinde peçeteye yazılı "Alanya'daki olayı ben yaptım, yapacak daha yerler var, bu paketten iki yere daha koydum" notunu buldu.

Görgü tanıklarının konu hakkında polislere bilgi vermesinden sonra şüpheli paketin olduğu yere gelen polisler, çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı. Öncelikle belediye içerisinde çalışan nöbetçi memur ve işçiler belediyeden çıkartıldı.

Çevredeki esnaflar da iş yerlerinden uzaklaştırıldı. Daha sonra Mersin Emniyet Müdürlüğü'nden bomba imha ekipleri istendi. Bomba imha ekiplerinin olay yerine geldiği ve şüpheli paketi fünye ile patlatacağı esnada çıkan rüzgar nedeniyle şüpheli paket yuvarlanmaya başladı.

Bunun üzerine paketin boş olduğu anlaşıldı ve yapılan ilk incelemeler neticesinde, siyah poşetten bir karton kutu ve kutunun içerisinden gazete çıktı. İlk incelemeden sonra boş paket olay yeri inceleme ekipleri tarafından alınarak incelenmek üzere Silifke Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Polis, paketin olay yerine kim veya kimler tarafından bırakıldığı konusunda geniş çapta soruşturma başlattı.

.
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2005 Pazartesi 14:40:18
Güncelleme :19 Ekim 2005 Çarşamba 14:33:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?