18
Mayıs
2024
Cumartesi
KÜLTÜR/SANAT

Özlem Özdil'den türkü ziyafeti

Mersin'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Yenice Beldesi'nde, 2. Yenice Barış ve Kültür Şöleni düzenlendi. Özlem Özdil'in de konser verdiği şenliğe 5 bin kişi katıldı.

Yenice Belde Belediyesi'nin 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle düzenlediği şenlik, Yeniceli gençlerin oluşturduğu ''Yüreğin Sesi'' ekibinin sunduğu gösterilerle başladı. Ardından sahne alan Özlem Özdil, söylediği türkülerle şenliğe katılanlara unutulmaz bir gece yaşattı.

Barış ve Kültür Şenliği'ne davet edilen gazeteci-yazar ve sanatçı grubunun da sonuna kadar izlediği konser bölümünde havai fişek gösterisi de yapıldı. Yeniceliler, daha sonra müzik eşliğinde oyunlar oynayarak eğlendi.

İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2005 Cuma 15:01:33


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sabahattin çetin IP: 81.214.191.xxx Tarih : 4.01.2009 18:05:30

ben oldum olası özlem özdili dinledikten sonra aşık oldum bu kadar güzel ses bu kadar nazik bir ınsan görmedim ben afşin acasar köyünden haşim dedenin torunuyum bundaki ses ap ayrı bir ses duruşu sesi herşeyiyle 4x 4 lük ben hastayım ınanın ki ya işallah bir gün tv çıkarsa adamı lanse etmesini isterim kurban olayım ben onun sesıne kurban olayım ben onun duruşuna elinde bağlamasına beynindeki düşüncesine bir değişik bir bayan ....ben kendimi saldım..deryaya kimse bilmezki derdımı ne soran olur nede gören ben beni attım özlem özdilin deryasına ona gelen bana gelsin bence pir sultanın kızı bu....