18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Ahlaksız teklif

Mersin'in Tarsus İlçesi'ne bağlı Akgedik Köyü'nde bir kişi, 18 yıllık eşini kaçıran arkadaşının kendisini telefonla arayıp, "Bir hata yaptık, sen de benim karımı al" dediğini ileri sürdü.

Tarsus'a 7 kilometre uzaklıktaki Akgedik Köyü'nde oturan C.E. (Cengiz Eşme-36), geçen ay alış veriş yapmak için gittiği Tarsus dönüşünde 18 yıllık eşi G.E.'yi (Gülhan Eşme-31) evde bulamadı. Bir çocuk annesi olan eşini aramasına rağmen izine rastlayamayan C.E., durumu muhtara ve jandarmaya bildirdi.

Eşinin kaybolmasından sonra geceyi eşini aramakla geçirdiğini söyleyen C.E., sabah köylerinde oturan M.Y. (Mehmet Yakşi-37) adlı arkadaşının kendisini cep telefonundan arayarak, eşini kaçırdığını bildirince şok olduğunu söyledi. Eşme, nasıl böyle bir şey yaptığını sorduğu arkadaşının, "Bir hata yaptık, sen de benim karımı al" dediğini iddia etti. Eşine eve dönmesi için çağrıda bulunan C.E., "Benim amacım eşimle mutlu yuvamızı tekrar kurmak. Gelirse köyden ayrılıp oğlumuzu topluma yararlı bir insan yetiştirmek olacak" dedi.
14 yaşındaki G.E. (Gencay Eşme) de, eve dönmesini istediği annesine, "Anne, seni çok seviyorum, babam da seni çok seviyor geri dön" diyerek, çağrıda bulundu.

.
Yayın Tarihi : 7 Aralık 2005 Çarşamba 17:32:05
Güncelleme :7 Aralık 2005 Çarşamba 17:43:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?