18
Mayıs
2024
Cumartesi
YAŞAM

Kocamaz Artık Cenazelere Bile Karışıyor!

"Bugün ülke gündeminde isim yapmış ve ülkemizin gelişmesine katkı sağlayan Tarsuslu işadamlarımız, bürokratlarımız ve öğretim görevlilerimizi bulmak amacıyla, bütün üniversitelere yazı gönderip, şu an ki durumlarını içeren çizelgelerini istedik.

Gerek dünyaya ve gerekse Türkiyeye her türlü katkısı olan bu kişilerin ömürlerini başka yerde, cenazelerinin ise Tarsus'a getirmelerini istemiyoruz. Bu sebepten dolayı Tarsus'a gelmesinler." dedi.

Tarsus Belediye Başkanı, özellikle bu şartları taşıyan insanların gerek maddi ve gerekse manevi desteğini Tarsus'tan esirgememelerini isteyerek konuşmasına şöyle devam etti:

"Gelişmeye büyük ihtiyaç duyan Tarsus'umuz için küçük emeği olan herkese bizim kapılarımız sonuna kadar açıktır. Bu anlamda bu kişilerin artık Tarsus'u hatırlatmalarını ve gereken destek ile katkı sunmalarını istiyorum" dedi.

Tarsus'ta öyle olaylar olmaya başladı ki insan artık pes doğrusu demeye başladı. Belediye Başkanı Tarsus'ta doğanların ömürlerini başka yerde, cenazelerini ise Tarsus'a getirmelerini istemiyoruz, diyebiliyor. Ne yani insanlar cenazelerini getirdikleri zaman hayır kardeşim Tarsus'a yararınız yok, başka yerde yaşadınız, cenazenizi defnedemezsiniz mi diyecekler? merak ediyorum. Şunu belirtmek istiyorum. Tarsus'ta doğmuş başka yerde yaşamış bir kişinin cenazesinin Tarsus'ta defnedilmesine ne Belediye Başkanı ne de başka birisi karışamaz...

Tarsus Haber Ajansı - www.TarsusHaber.Com
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2004 Perşembe 09:07:53
Güncelleme :16 Eylül 2004 Perşembe 10:04:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?