23
Mayıs
2024
Perşembe
YAŞAM

Resim yarışması

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü, "Tarsus'un Kurtuluşu" konulu bir resim yarışması düzenledi.

İlköğretim ve lise öğrencileri arasında 2 kategoride gerçekleştirilecek resim yarışması için müracaatların okul müdürlüklerine yapılacağı bildirilirken, resimler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'ne teslim edilecek.

Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 27 Aralık Tarsus'un kurtuluşunun 84. yıldönümü nedeniyle Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ile birlikte okullar arası resim yarışması düzenlediklerini belirterek, "Yarışmaya katılacak öğrenciler müracaatlarını okul müdürlüklerine yapacaklar. Yapılan resimler 2 kategoride Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nden jüri üyeleri tarafından değerlendirilecek. Dereceye giren öğrencilere ödülleri, 27 Aralık kutlamaları çerçevesinde verilecek. Burada amacımız bu ülkenin ve güzel Tarsus'umuzun kurtuluşunda çekilen sıkıntıları ve zorlukları anlatmaktır. Resim yeteneği olan öğrencilerimize destek olup, onları bu yönde teşvik etmektir. Katılımcı öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyoruz" dedi.

Eserlerin, 19 Aralık 2005 Pazartesi günü mesai bitimine kadar teslim edilebileceği bildirildi.

.
Yayın Tarihi : 5 Aralık 2005 Pazartesi 16:31:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?