18
Mayıs
2024
Cumartesi
DÜZİÇİ - OSMANİYE

Emniyette terfi töreni

DÜZİÇİ EMNİYETİ'NDE TERFİ HEYECANI

Osmaniye'nin Düziçi İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde komiser olarak görev yapan Adnan Ünsal başkomiserliğe yükseldi.

Haruniye'de bulunan Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen törenle Ünsal'ın yeni rütbeleri Osmaniye Vali Yardımcısı ve Düziçi Kaymakam Vekili Halit Deveci ve İlçe Emniyet Müdürü İzzettin Özgibar tarafından takıldı.

Törende konuşan Deveci, toplumun asayişi için görev yapan emniyet teşkilatının görevini hakkıyla yerine getirdiğini belirterek, "İnsanlar fanidir. Baki kalan bu dünyada hoş hisseler bırakmaktır. Her canlı doğar, yaşar ve ölür. Bu evrede her insan daha iyi görevlere gelmek ve rütbe yükseltmek için çaba harcar. Öğrenmenin, yükselmenin sınırı yoktur. Böyle bir heyecan ve istekler de olmazsa insanlar yaşamlarını dolu dolu sürdüremez. Bizleri bilinçlendiren, genç ve dinamik tutanda bu duygulardır. Bu kapsamda Adnan Ünsal komiserimize bu terfisinden dolayı başarılar ve mutluluklar diliyorum. Camiamızdaki tüm arkadaşlarımızın da bu görevlere layık olduğunu biliyorum" dedi.

Çok sayıda emniyet mensubunun da katıldığı törende meslektaşları ve ailesi Ünsal'ı kutlayarak, başarılı bir meslek hayatı geçirmesi temennisinde bulundular.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2010 Çarşamba 12:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?