18
Mayıs
2024
Cumartesi
DÜZİÇİ - OSMANİYE

Mustafa Sarıgül'e destek

 

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP’li 3 belde belediye başkanının davetlisi olarak 9 Nisan’da Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’ne geliyor.

CHP’de genel başkanlık seçimini kaybeden ve disiplin kurulu tarafından partiden ihraç edilen Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Osmaniye’nin Düziçi İlçesi’ne bağlı 3 belde belediyesinin CHP’li başkanları tarafından kente davet edildi.

Yarbaşı Belde Belediye Başkanı Ökkeş Yücel, Ellek Belde Belediye Başkanı İbrahim Coşkun ve Böcekli Belde Belediye Başkanı Hacı Ahmet Okur tarafından Düziçi’ne davet edilen Mustafa Sarıgül için beldelerde geniş bir temizlik çalışması başlatıldı. Belde girişlerindeki tüm kaldırımlar yeniden boyanırken, belediye hizmet binaları baştan aşağı yıkandı.

Yarbaşı Belediye Başkanı Ökkeş Yücel, Sarıgül’ü 300 araçlık konvoyla karşılayacaklarını belirterek, "Biz mazlumun yanındayız. Bir zamanlar başbakanımız Recep Tayip Erdoğan’a da böyle haksızlık yapıldı. Yapıldıkça Erdoğan halk gözünde yüceldi. Şimdi de aynı pozisyonda Sarıgül var. Biz de Sarıgül’e geleceğin başbakanı olarak bakıyoruz. Çünkü çok ılımlı, herkesi kucaklıyor" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2005 Çarşamba 12:45:38
Güncelleme :24 Ekim 2005 Pazartesi 12:12:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?