4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

112 Acil Servis hizmette

Ağrı İl Özel İdaresi'ne bağlı eski bir bina, 90 bin YTL harcanıp onarılarak sağlık ocağı ve 112 Acil Servis Merkezi olarak hizmete açıldı.



Hürriyet Mahallesi'nde hizmete giren yeni sağlık biriminin açılışına Ağrı Valisi Halil İbrahim Akpınar katıldı. Açılış konuşmasını yapan Vali Akpınar, son iki yıl içerisinde üç sağlık ocağı açılışını yaptıklarını, bu sayede mahallelerde bulunan vatandaşların daha iyi ve çabuk hizmet alabilmelerini sağladıklarını söyledi. İl merkezinde bu çalışmaların önümüzdeki yıl da devam edeceğini belirten Vali Akpınar "Önümüzdeki günlerde Diyadin ilçesinde bulunan Termal Otel'i, işletmecisinin bize olan bozcu yüzünden tahliye edip 60 yataklık hastane ve Fizik Tedavi Rehabilitasyon Merkezi haline getireceğiz. Aynı zamanda şuan kullanılan Diyadin Hastanesi'ni Kız Öğrenci Yurdu'na çevirip sağlık ocağımızı da öğretmen evi yapacağız. Azmimiz ve insanlara olan sevgimiz sayesinde bu tür yatırım çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Açılışın ardından 112 Acil Servis personeli ile bir süre sohbet eden Vali Akpınar çalışanların sorun ve sıkıntılarını dinledi. Açılışa İl Sağlık Müdürü Sait Deveci ve çok sayıda vatandaş da katıldı.

iha
Yayın Tarihi : 13 Aralık 2007 Perşembe 11:33:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ismailünal IP: 78.181.143.xxx Tarih : 15.12.2007 18:09:41

demekki isteyin ce oluyormuş çok büyük birsevinç emeğigeçen herkese saygıve sevgilerimi sunuyorum çok teşekürederim bundar daha az ağrıherşeyin iyisine layık ordaoturmasakta kalbimiz hepordadır