5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

17 bin aileye kömür yardımı

PATNOS'TA YARDIM KÖMÜRLERİ ADRESE TESLİM EDİLİYOR

Ağrı'nın Patnos ilçesinde ihtiyaç sahibi ailelere dağıtılacak olan 13 bin ton kömürün, adrese teslim edileceği bildirildi.

Patnos Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na (SYDV) kaydı bulunan ve herhangi bir sosyal güvencesi olmayan ihtiyaç sahibi ailelere kömür yardımı yapılmaya devam ediliyor. İlçe merkezindeki 8 bin aileye toplam 7 bin 500, köylerdeki 9 bin aileye ise 5 bin 500 ton kömür yardımının yapılacağı öğrenilirken, kaymakamlık tarafından yapılan ihale sonucu kömürlerin evlere teslim edileceği bildirildi.

Kömürün sağlam bir şekilde evlere teslim edilip edilmediğini kontrol ettirmek için akşam saatlerinde denetim yapan Patnos Kaymakamı Tuncay Dursun, imkanlar dahilinde yoksul ailelere yardımcı olmaya çalıştıklarını belirtti. İhtiyaç sahibi vatandaşların kuyruklarda beklemelerini arzu etmediklerini ifade eden Kaymakam Dursun, bu yıl 17 bin aileye 13 bin ton kömür yardımı yapacaklarını kaydetti.

PATNOS'TA YARDIM KÖMÜRLERİ ADRESE TESLİM EDİLİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 2 Aralık 2009 Çarşamba 14:50:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ali IP: 95.70.166.xxx Tarih : 2.12.2009 18:48:04

Allah devletimizden razı olsun..her zaman vatandaşının yanında..Allah devletimize zeval vermesin..ona zarar vermek isteyen aşağılık hainlere fırsat vermesin.. selamlar güzel patnosumuza..