4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

170 köy daha suya kavuşuyor

Ağrı Köy Hizmetleri il Müdürü Mehmet Güneş, bu yıl Ağrı ilinde 170 köyün su ihtiyacının giderileceğini söyledi. Ağrı ilinde Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa köylere su konusunda bu kadar hizmet götürüldüğünü hatırlatan Güneş, ilk etapta 17 köye su verdiklerini, 98 köyün su şebeke çalışmalarını ise, vatandaşla işbirliği içinde yaptıklarını belirtti.

24 köyün yeni şebekeli su ihtiyacının ödeneği çıktığını bildiren Güneş, bu köylerin de su ihtiyacını kış gelmeden karşılayacaklarını söyledi.

Diğer köylerde de sondaj çalışmalarının devam ettiğinin altını çizen Güneş, , "Hedefimiz, yıl sonuna kadar ilde susuz köy kalmamasıdır" dedi.



Servet Arslan - Kenthaber / Ağrı
Yayın Tarihi : 4 Ağustos 2005 Perşembe 09:45:04
Güncelleme :4 Ağustos 2005 Perşembe 12:00:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
orhan arascan IP: 85.96.71.xxx Tarih : 4.08.2005 12:42:41
Sayın Güneş yanılıyor ve yanıltıyor. Cumhuriyet tarihinden bu yana ilk defa ,su konulu,çok hizmet götürülmüş olabilir, bilmiyorum fakat,cumhuriyet tarihinden bu yana en rezil işin bu dönemde yaptırılmış olduğunu,biliyorum.Nasıl mı? Sayın Güneşin iş verdiği muteahhit ile içme suyu servisinde çalışan memurlarının konuşmalarına kulak misafiri oldum ve inanın insan olduğuma utandım.en fazla bir yıl sonra...ve Devletın vatandaşa hizmet için yatırdığı milyarlar,eksik ve yanlış işçiliğe sebep atıl kalacak...Üzüntüm yok,denetim ve hesap sormak için sivil toplumu da iş başında gördüm. Ya ben bu satırları yazdığıma utanacağım o gün yada sayın müdür övündüğüne...Ne diyelim:"Bir yanlış adım,insanı zirveden aşağıya düşürür" Goethe