5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

2500 öğrenciye bayram sürprizi

AĞRI POLİSİNDEN GİYECEK YARDIMI

Ağrı'da bayan polisler ve polis eşleri tarafından maddi durumu iyi olmayan 2 bin 500 ilköğretim öğrencisine bayram öncesi giyecek yardımı yapıldı.

Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun eşi Necla Kuru'nun girişimiyle toplanan yardımlar emniyet güçlerinin de katılımıyla 2 bin 500 öğrenciye dağıtılmaya başlandı. Hediye paketlerinde kız çocukları için etek, kazak, çorap, erkek çocuklara da gömlek, pantolon ve çorap verildi.

Ağrı Kuva-i Milliye İlköğretim Okulunu ziyaret eden Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru'nun Eşi Necla Kuru, Polis memur ve eşleriyle birlikte öğrencilerin hediyelerini verdi. Toplamda 2 bin 500 öğrenciye bayramlık giysi dağıttıklarını belirten Necla Kuru, "Kurban bayramı dolaysıyla böyle bir program organize etti. Maddi durumu düşük öğrencilerimize bayram öncesi kıyafet hediye ederek sevindirmek istedik. Önceden tespit edilen öğrencilere etek, kazak, çorap, gömlek ve pantolondan oluşan paketleri hediye ediyoruz. Bu tür yardımları yapmaktan ve vesile olmaktan büyük mutluluk duymaktayım. Yapılan yardımlarda da görüyoruz ki bunlar toplumun gerçekleri. Hiç kimse bu gerçeklerden kaçmamalı ve elinden geleni yapmalıdır" dedi.

AĞRI POLİSİNDEN GİYECEK YARDIMI
AĞRI POLİSİNDEN GİYECEK YARDIMI
İHA
Yayın Tarihi : 25 Kasım 2009 Çarşamba 15:07:00
Güncelleme :25 Kasım 2009 Çarşamba 15:12:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?