5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

3'üncü üst geçidin temeli atıldı

AĞRI'DA 3'ÜNCÜ ÜST GEÇİDİN TEMELİ ATILDI

Ağrı Belediyesi tarafından yapımına başlanan şehrin 3'üncü üst geçidinin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Ağrı'da en fazla kazanın meydana geldiği bölgelerden biri olan Ağrı Cezaevi yolunda inşasına başlanan üst geçidin temel atma töreni kurban kesimi ve dualarla yapıldı. Tören öncesi davetlilere hitap eden Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Ağrı'da son dönemde yapılan işlerin kendilerini oldukça mutlu ettiğini söyledi. Ağrı'da uyumlu bir ekip halinde çalıştıklarını ifade eden Vali Çetin "Belediye Başkanımız Ağrı'nın sorunlarını çözmek için büyük bir gayretle çalışıyor. Bizlerde kendisine destek vermeye gayret gösteriyoruz. İnanıyorum Ağrı hak ettiği hizmeti alacaktır" dedi.

Daha sonra söz alan Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, söz verdikleri tüm projeleri sırayla hayata geçirdiklerini vurguladı. Bir çok kazanın meydana geldiği bu yolla ilgili bir çok vatandaşın kendilerini uyardığını ifade eden başkan Arslan "Bir çok çocuğumuzu bu yolda trafik kazasında kaybettik Bu kayıplara son vermek için mevsim şartlarının kısa olmasına rağmen bu projemizi hayata koymak adına kolları sıvadık. Allah bizi halkımıza karşı mahcup etmesin. Tüm sözlerimizin arkasındayız ve bunları hayata geçirinceye kadar aralıksız çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Ağrı İl Müftüsü Osman Tıraşçı tarafından okunan duanın ardından kurbanlar kesildi. Temel atma butonuna Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, Ağrı Müftüsü Osman Tıraşçı beraber bastılar. İlk harcın dökülmesini izleyen davetliler daha sonra tören alanından ayrıldılar.

Programa, Ağrı Valisi Mehmet Çetin, Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ufuk Tuncer, Ağrı Emniyet Müdürü Naci Kuru, Ağrı Müftüsü Osman Tıraşçı, Ağrı Milli Eğitim Müdürü Turgut Koçak, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Nuriye Ulu, Ağrı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ayhan Yıldırım, DSİ Müdürü Celalettin Demir, Ağrı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erat, İl Genel Meclis Başkanı Kasım Polat, Ağrı Belediye Başkan Yardımcıları Ömer Çelik, İbrahim Kösedağ, Ağrı Belediyesi Meclis Üyeleri çok sayıda davetli katıldılar.

AĞRI'DA 3'ÜNCÜ ÜST GEÇİDİN TEMELİ ATILDI
İHA
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2009 Perşembe 14:51:04
Güncelleme :26 Kasım 2009 Perşembe 16:52:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?