5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

4 okula beyaz bayrak

AĞRI'DA 4 OKULA BEYAZ BAYRAK VERİLDİ

Ağrı Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okulların temizlik ve hijyen konusunda teşvik edilmesi amacıyla yürütülen proje kapsamında 31 okuldan 4'ü örnek okul seçilerek 'Beyaz Bayrak' verildi.

Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığı tarafından yürütülen proje kapsamında okullardaki kontroller sonucu 4 okul beyaz bayrak almaya hak kazandı. Okul yöneticilerini makamında kabul eden Ağrı Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz, proje hakkında bilgiler verdi. Okul yöneticilerini tek tek tebrik eden Yılmaz "Projenin amacı yeterli ve kaliteli eğitim almış sağlıklı nesiller yetiştirilerek, sağlığın korunması, geliştirilmesi ve yaşam kalitesinin yükseltilmesidir. İlimizde 'Beyaz Bayrak' almak için müracaat

eden okullarımız görevli komisyon tarafından temizlik ve hijyen açısından belli kriterler esas alınarak denetlendi. Sağlıklı nesiller sağlıklı aileleri, sağlıklı aileler de sağlıklı toplumları oluşturur. Sağlıksızlık bizleri her zaman yarı yolda bırakır. Bilgi, kültür, spor gibi alanlarda nasıl yarışıyorsak, sağlık ve hijyen için de yarışmalıyız" dedi.

Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz beyaz bayrak almaya hak kazanan Hayrettin Atmaca Lisesi, Şemsi Türkmen Anadolu Lisesi, Özel Bilgi Koleji, Özel Nizamiye İlköğretim Okulu müdürlerine sertifika, pirinç levha ile birlikte beyaz bayraklarını teslim etti. Tüm okul yöneticileri mevcut koşulların devam edeceği yönünde Yılmaz'a söz vererek makamdan ayrıldılar.

AĞRI'DA 4 OKULA BEYAZ BAYRAK VERİLDİ
AĞRI'DA 4 OKULA BEYAZ BAYRAK VERİLDİ
AĞRI'DA 4 OKULA BEYAZ BAYRAK VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 4 Mart 2011 Cuma 14:08:00
Güncelleme :4 Mart 2011 Cuma 15:44:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ahmet IP: 78.160.156.xxx Tarih : 5.03.2011 17:13:58

bravo başkanım kendi cematinize yakın okulları seçmişsiniz zaten bu saydıgınız okullarda okuyan cocukların aileri ağrını zengin cocuklarının okudukları okullar temiz olmak zorunda adam dünyanın parasını veriyor okula temiz olması için saydıgınız iki okul özel okul buraya bir veli senelik 7 bin veriyor  bide pis olsun güldürme başkan  diğer okullar niye temiz değil çünkü para yok temizlik malzemesi almak için öğrenci ailesinden isteyecek onlardada yok çünkü fakir  hangi okul müdürü ve öğretmen istemezki okulu temiz olmasın bence siz zengin aile cocuklarının okuyacagı okullarının reklemını yapacagınıza ağrı ve köylerinde bulunan okullara temizlik malzemesi boya malzemesi gönderin bak o zaman gör derece nasıl olur