5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

5 çocuk da Ağrı’da kayboldu

Kayseri’nin Talas ilçesinde Şeker Bayramı’nın 2. günü şeker toplamak için evleri dolaşırken kaybolan 3 çocuğun ardından Ağrı ve ilçelerinde de son 3 gün içerisinde 5 çocuk kayboldu

Cumhuriyet Mahallesi’nde oturan K.T. adlı kız çocuğu, “Okula gidiyorum” diyerek çıktığı evine dönmeyince ailesi olayı polis ekiplerine bildirdi. Yine “Teyzeme gidiyorum” diyerek evden çıkan E.T.’den de bir daha haber alınamadı. Doğubayazıt ilçesinde oturan ilköğretim 3. sınıf öğrencisi M.T. adlı kız da okula gitmek için çıktığı evine dönmedi. Diyadin’de iki kardeş babalarına ait işyerindeki veresiye defteri arasına “Bizi aramayın” yazılı not bırakarak ortadan kaybolurken, polis ve jandarma ekipleri kaybolan 5 kişiyi bulmak için çalışmalara başladı.

Gül’den talimat
Bu arada Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri’de kaybolan 3 çocuğun bulunması için Vali Mevlüt Bilici’den arama faaliyetlerinin yoğunlaştırılmasını istedi. Gül ayrıca, kaybolan çocuklardan Türkan Ay’ın babası İbrahim Ay ile telefonda görüşerek konuyla yakından ilgilenildiğini bildirdi. Baba Ay, “Cumhurbaşkanı’na minnet borçluyuz” dedi.
 

...
Yayın Tarihi : 1 Ekim 2009 Perşembe 18:33:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?