5
Mayıs
2024
Pazar
AĞRI

Ağrı Ak Parti'de bayramlaşma töreni

Ağrı AK Parti İl Başkanlığı, dün AK Parti milletvekili, belediye başkanları ve partililerin katılımı ile İl Binası’nda bir bayramlaşma töreni gerçekleştirdi. Program, partililer ile milletvekillerinin bayramlaşması ile sona erdi.

Törene Ak Parti Ağrı Milletvekilleri Halil Özyolcu, M Melik Özmen ve Cemal Kaya’nın yanı sıra Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan ve İl Başkanı Sadrettin Kocabay ile İlve Belediye Meclis Üyeleri ile partililer katıldı.

Törende sıra ile Ağrı Belediye Başkanı Ekrem Aktaş, Hamur Belediye Başkanı İsmet Aslan Bayramın önemini belirterek Ağrı’lı vatandaşların ve Ülke insanını bayramlarını kutladıklarını belirterek Kurban Bayramının dayanışma konusunda insanlar için örnek bir gün olduğunu belittiler.

AK parti İl Başkanı Sadrettin Kocabay ise, "Ağrı’lı Vatandaşların bayramını kutlarım" dedikten sonra, AK Parti Ağrı Milletvekili M Kerim Yıdız'ın Ankara'da olması gerektiğini belirterek ildekilerin bayramını kutladığını belirtti.

Daha sonra konuşma Yapan AK Parti Ağrı Mİlletvekili Cemal Kaya’da "Bu bayram, bizim özgürlük Bayramımızdır. AB ye adım atmamız ile yaptığımız bayram kimliğimizi, kültürümüzü ve dini özğürlüğümüzü kazandığımız, demokratik, üretken bir toplum olmayı bu iktidar döneminde kazanmış olduk, Maneviyatın yanında özğür bir toplum oluşumuz yanında bu iktidar ile artık enflasyon dönemini geride bırakarak 30 yıl sabit vadeli konut kredisi verebilecek ekonomiye kavuştuk,Zengin olan Vatandaşlar Zenginliğin tadını çıkarsınlar fakat fakir vatandaşıda unutmasınlar Dünya malı geçicidir" dedi.

emal Kaya’dan sonra bir Konuşma yapan Ağrı AK parti Milletvekili Halil Özyolcu’da dini Bayramların manevi değerlerini anlamak gerektiğini belirterek, "İslam Kültürünün önemini önemini ve değerini bu günlerde değerlendirmek gerekir" diye konuştu. Program, partililer ile milletvekillerinin bayramlaşması ile sona erdi.

Servet Arslan-KENTHABER/Ağrı
Yayın Tarihi : 22 Ocak 2005 Cumartesi 13:37:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?