4
Mayıs
2024
Cumartesi
AĞRI

Ağrı:Bakanlar sünnet şöleninde buluştu

Ağrı Valiliği ile AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya tarafından organize edilen ve çok sayıda üst düzey yetkililerinin bulunduğu bin 775 çocuğun sünnet şöleni, büyük coşkuyla başladı. 3 gün sürecek olan şölen çerçevesinde ilk kirveliği, Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen yaptı. Öte yandan İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu da sabah saatlerinde, dün yapılan saldırı sonucu şehit düşen polis Can Şencan’ın cenaze törenine katılmak üzere kente geldi.


Sabah saatlerine THY’ye ait yolcu uçağıyla Ağrı’ya gelen İçişleri Bakanı Abdülkadir Aksu ile Kültür ve Turizm Bakanı Erkan Mumcu, dün gece saatlerinde yapılan saldırı sonucu şehit olan polis memuru Can Şencan’ın cenazesine katılmak için Patnos’a geçti. Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen de beraberindeki heyetle birlikte sünnet şöleninin yapılacağı alanda hazır bulundu. Ağrı Lütfi Yiğenoğlu Stadyumu’nda gerçekleştirilen şölende Bakan Ergezen konuşma yapmazken, şölene Ağrı Milletvekillerinden sadece Cemal Kaya katıldı.


Amaçlarının Ağrı’daki fakir halka yardımcı olmak olduğunu belirten AK Parti Ağrı Milletvekili Cemal Kaya, Ağrı’nın yoksulluk bakımından Uganda’yı bile geçtiğini söyledi. Kaya’nın konuşmasının ardından gerçekleştirilen sünnet şöleninde ilk kirveliği Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen yaparken, Ergezen ve beraberindeki heyet sünnet olan tüm çocuklara çeyrek altın taktılar.

Şölene Bayındırlık ve İskan Bakanı Zeki Ergezen’in yanı sıra AK Parti Trabzon Milletvekili Dr. Cevdet Erdöl, Ordu Milletvekili Eyüp Fatsa, Batman Milletvekilleri Ahmet İnal ve Nezir Nasıroğlu, İstanbul Milletvekili Nimet Çubukçu, Diyarbakır Milletvekili İhsan Arslan, Bitlis Milletvekili Vahit Kiler, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Necati Çetinkaya ile Mir Dengir Fırat ile birlikte çok sayıda bürokrat ve iş adamı katıldı.

AĞRI (İHA) -
Yayın Tarihi : 6 Ağustos 2004 Cuma 12:58:14
Güncelleme :9 Ağustos 2004 Pazartesi 11:33:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?